Termeni si conditii

           

 1. DEFINITII
  1. Clubul turistic este o organizatie profesionala formata de catre proprietarii si managerii stabilimentelor turistice.
  2. Destinatia este pozitia geografica a hotelului, asa cum este definita de catre TripAdvisor (exemplu: Europa->Romania->Bucuresti).
  3. Gazda poate fi orice afacere din turism.
  4. Orice gazda care plateste taxa de membru lunara si subscrie sa respecte regulamentul prezent poate deveni un membru al clubului.
  5. Un oaspete este orice persoana care doreste sa beneficieze de oferte personalizate oferite de catre gazde.
  6. Taxa de membru lunara este suma moderata de bani la care orice membru intelege sa subscrie (suma colectata este necesara pentur cheltuielile comune ale clubului).
  7. Taxa de membru o stabileste fiecare gazda sau se stabileste prin vot de catre toti membrii inscrisi la momentul votului.
 2. SCOP
  1. Scopul clubului este sa aduca fata in fata cererea pentru servicii a oaspetilor, cu oferta de servicii a gazdelor, fara participarea a terte parti.
  2. Sa reduca semnificativ costurile gazdelor cu publicitatea si comisioanele pentru rezervari.
  3. Sa ofere oaspetilor cele mai competitive preturi de pe piata, sub tariful de paritate oferit de catre agentiile online de turism.
  4. Sa mareasca profitul gazdelor si gradul de satisfactie a oaspetilor.
  5. Sa imbunatateasca calitatea serviciilor oferite oaspetilor.
 3. GAZDA – MEMBRU AL CLUBULUI
  1. Orice proprietar al unei afaceri in turism poate deveni membru al clubului daca:
   1. Plateste o taxa de membru lunara constand in suma la care a subscris.
   2. Respecta regulamentul.
   3. Accepta sa faca reducerile stabilite oaspetilor.
   4. Confirma prin email rezervarile, preturile si reducerile cat de repede posibil.
  2. Pozitia gazdei pe fiecare pagina a locatiilor se va face in ordinea "primul venit, primul servit" si nu va face subiectul negocierilor sau a oricarei inlocuiri fara acordul gazdei.
  3. Pozitia gazdei pe pagina locatiilor reprezinta un bun personal si poate fi subiectul tranzactionarii doar cu acordul special al gazdei sau cum orice proprietate poate fi obiectul vanzarii sau cumpararii de catre alta gazda care este deja un membru al clubului sau nu.
   1. Gazda noua care cumpara o pozitie noua de la proprietarul anterior al pozitiei, are aceleasi drepturi si obligatii ca orice alt membru.
  4. Membrii fondatori sunt primii 15.000 inscrisi.
 4. OASPETI/UTILIZATORI
  1. Oaspetii sunt consumatorii serviciilor turistice.
   1. Utilizatorii vor primi oferte personalizate de pret de la gazde, via email.
  2. In cazul in care utilizatorul este de acord sa se alature clubului, devine un oaspete si beneficiaza de reduceri personalizate pana la 4%, pana la 8%, pana la 12%, pana la 15% la oricare din membrii clublui.
   1. Oaspetii primesc ofertele in mod personal, prin email si ei vor avea oportunitatea sa faca rezervarea prin intermediul unui singur click. De asemenea, gazda va primi rezervarea prin email.
 5. ACCEPTAREA GAZDELOR IN CLUB
  1. Orice stabiliment turistic poate fi acceptat ca si membru daca subscrie sa respecte regulamentul prezent si daca serviciile oferite oaspetilor se potrivesc standardelor de baza.
  2. Stabilimentele turistice care prezinta o stare avansata de degradare sau care primesc reclamatii repetate de la oaspeti pentru calitatea scazuta a serviciilor, nu vor fi acceptate.
  3. Gazdele au obligatia sa respecte regulamentul si sa subscrie la o donatie lunara.
  4. Donatia lunara, odata ce a fost facuta de catre noul membru, este nereturnabila.
 6. ACCEPTAREA OASPETILOR IN CLUB
  1. Orice persoana poate deveni oaspetele clublui daca se angajeaza sa respecte regulamentul si are peste 18 ani sau mai in varsta.
  2. Persoanele cunoscute pentru problemele cu legea (criminali notorii, teroristi, scandalagii) nu vor fi acceptati in club.
  3. Orice membru care se inscrie in club va primi aoutmat "statutul de oaspete de bronz" care va fi urmat de o reducere pana la 4% pentu fiecare rezervare facuta la oricare dintre gazde.
  4. Fiecare oaspete poate achizitiona in mod optional si in anumite conditii statutul de oaspete de argint, aur, platina (pana la 8%, pana la 12%, pana la 15%).
  5. Reducerile vor fi calculate in functie de statutul lor: bronz, argint, aur si platina.
  6. Orice suma oferita de catre oaspete pentru obtinerea unui statut superior, odata facuta, devine nereturnabila
 7. ELIMINAREA GAZDELOR DIN CLUB
  1. Gazdele, inclusiv membrii fondatori, pot fi eliminati din club daca:
   1. Afiseaza on-line, intentionat, informatii despre serviciile oferite care nu corespund cu realitatea.
   2. Nu respecta reducerile promise oferite prin contract oaspetilor.
   3. Nu ofera o alternativa la cazare a oaspetelui la o locatie din apropiere clasificata in aceeasi categorie sau intr-una mai buna, in cazul suprarezervarilor.
   4. Nu respecta obligatia asumata de a contribui cu o taxa de membru lunara.
 8. ELIMINAREA OASPETILOR DIN CLUB
  1. Orice oaspete poate fi eliminat din sistem daca nu respecta regulile sociale generale de comportament (este un scandalagiu, cauzeaza gazdei stricaciuni morale sau materiale sau are un comportament indecent).
 9. VALOAREA TAXEI DE MEMBRU
  1. Taxele de membru platite de catre gazde:
   1. Gazdele sunt de acord sa acopere cheltuielile cu web deisgnul, mentenanta, hostingul si publicitatea platind taxa de membru.
   2. Gazdele sunt constiente de faptul ca acesti bani sunt necesari pentru buna functionare a clubului.
   3. Valoarea taxei de membru o stabileste fiecare gazda in functie de posibilitati, sau poate fi stabilita prin votul membrilor.
   4. Gazdele vor plati taxele de membru prin transfer bancar, PayPal, Plationline (Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro), in numerar sau prin card de debit.
  2. Contributiile financiare ale oaspetilor:
   1. La inscriere, fiecare oaspete primeste "statutul de oaspete de bronz" care este gratuit si ofera posibilitatea beneficierii de o reducere pana la 4%.
   2. Statutele oaspetilor (argint, aur, platinum) aduc urmatoarele reduceri si obligatii:
    • pana la 8% reducere pentru oaspetele de argint (o taxa de membru de 10 €/an)
    • pana la 12% reducere pentru oaspetele de aur (o taxa de membru de 20 €/an)
    • pana la 15% reducere pentru oaspetele de platina (o taxa de membru de 30 €/an)
   3. Oaspetii vor plati donatiile prin transfer bancar, PayPal, Plationline (Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro), card de credit.
  3. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca christinatravelclub.
 10. PRINCIPIUL FAIR-PLAY
  1. Gazdele subscriu la faptul ca prezentul club este o organizatie de tip sindical si nu un loc competitional, deoarece sunt raspandite peste tot prin lume.
  2. Pozitia fiecarei gazde pe paginile clubului este proprietate personala. In aceste conditii, toate gazdele inscrise sunt coproprietare ale clubului.
 11. RELATIILE DINTRE MEMBRII CLUBLUI
  1. Orice gazda membra a clublui poate contacta orice alta gazda cu scopul de a crea grupuri cu interese comune.
  2. Initiatorii si membrii cooptati din fiecare grup sunt responsabili de legalitatea si credibilitatea actiunilor proprii.
  3. Actiunile unei gazde sau a unui grup de gazde nu pot reprezenta intreaga comunitate; ele ii pot reprezenta doar pe cei care au fost de acord sa participe la actiunile respective.
  4. Orice gazda este de acord sa ofere oricarei alte gazde o reducere mutuala de 12%.
  5. Orice gazda membra a clubului va actiona cu buna-credinta si corect din punct de vedere legal cu scopul de a sprijini interesele comune ale membrilor.
  6. Membrii clublui, gazde sau oaspeti, nu vor folosi in niciun fel apartenenta la aceasta organizatie pentur a-si rezolva problemele personale.

Founder Hotel

Christina Hotel
No. 13 Ion Slatineanu Street, Bucharest, RomaniaAddress
Room typeSingle RON 287 Room typeDouble RON 331