Fii determinat!

           

Dragi colegi,

Numele meu este Calin Munteanu si sunt proprietarul celor 24 de camere ale Hotelului Christina din Bucuresti, Romania. Va scriu acest mesaj din cauza faptului ca m-am saturat de ce se intampla cu noi, proprietarii si managerii hotelurilor: facem toata munca in industra ospitalitatii si suntem ca o vaca de muls pentru armatele de platforme de rezervari, care devin din ce in ce mai lacome in fiecare zi (uneori, comisioanele trec peste 30%). Hotelul Christina a aplatit in ultimul an 67000 € care reprezinta comisioanele pentru rezervari, aproximativ 232 €/camera (ocupata sau nu) in fiecare luna.

In aceasta era a globalizarii, cand totul devine conectat, noi stam singuri ca victime sigure. Trebuie sa ne angajam sa cream o comunitate mondiala a hotelurilor. Impreuna, putem sa ne schimbam afacerile si sa facem o lume mai buna pentru noi si copiii nostri. Puteti spune ca sunt un visator, insa impreuna putem sa reusim!

Noi, totalitatea hotelurilor din lume, reprezentam o putere imensa in sistemul economic global, oferind locuri de munca pentru peste 50 de milioane de oameni. Cele aproximativ 20 de miliarde de innoptari inseamna ca noi cazam aproximativ 7 miliarde de oameni pe an (populatia lumii). Dar, de asemenea, platim 20 miliarde €/an catre intermediari si acestia ii folosesc pentru propriile scopuri publicitare, in timp ce noi devenim din ce in ce mai putin importanti si vizibili. Platformele de rezervari nu sunt inamicii nostri, dar trebuie sa ne angajam sa le oprim lacomia.

De ce nu exista nicio lista cu hoteluri din intreaga lume, cu adrese de email, numere de telefon, etc.? Pentru ca nimeni nu vrea ca noi sa stim unul de altul, impiedicandu-ne sa ne organizam. Visez la o comunitate de hoteluri din intreaga lume. Esti interesat sa imi impartasesti visul? Cineva trebuie sa o faca!

Personal, am cheltuit timp si bani incercand sa creez aceasta baza de date cu hoteluri din toata lumea. Este foarte mult de munca si am nevoie de ajutor. Vrei sa te alaturi acestui proiect gigant? Crezi ca putem sa cream aceasta comunitate? Raspunsul in opinia mea este unul singur: da, sigur ca putem!

Salutari,

Calin Munteanu

Founder Hotel

Christina Hotel
No. 13 Ion Slatineanu Street, Bucharest, RomaniaAddress
Room typeSingle RON 287 Room typeDouble RON 331